penis, metode marirea penisului, cresterea penisului, lungirea penisului, pompe de marit penisul
Download Muzica si Filme
 
PenisPlus+ - The gentle method of penis enlargement
 The gentle method of penis elongation PENISPLUS+ in media
Referinte si scrisori de la cititori
 
 
« inapoi continua turul »
 
PENISPLUS+ in the media

PENISPLUS+ cu PRO7 si emisiunile VOX
In timpul emisiunii “Wahre Liebe” din 21 Mai 1998 PENISPLUS+ a fost prezentat intr-o maniera pozitiva ca fiind singurul dispozitiv comparativ cu alte produse produse similare. Conform unui test, PENISPLUS+ a fost singurul dispozitiv care a putut fi aplicat confortabil si fara durere si care poate fi purtat pe sub haine fara  a fi sesizat din moment ce nu exista materiale dure.

Televiziunea PRO7 in timpul programului “Liebe Sunde” a prezentat un documentar in care urologul Ernst de la Bad Wiessee a avut un comentariu favorabil la adresa PENISPLUS+. Aceasta difuzare a avut loc pe 24 Mai 1998

PENISPLUS+ in the media

De asemenea in emisiunea TV “Taff” de la PRO7, in data de 27 Noiembrie 1998 si 23 Aprilie 1999 PENISPLUS+ a fost evaluat din nou pe un voluntar ca fiind cel mai bun dispozitiv. In timpul emisiunii un client foarte satisfacut a marturisit succesul obtinut in urma utilizarii PenisPlus+.

Pe 28 Februarie 2000, in emisiunea “Jörg Pilawa” PenisPlus+ a fost prezentat ca o metoda de succes pentru marirea penisului.

Multi clienti satisfacuti confirma succesul acestei metode. Pana acum dispunem de o arhiva de rapoarte ale clientilor care au folosit PenisPlus+ din Ianuarie 1998. Sunt documentate cresteri de pana la 4,1 cm in aceasta perioada.
   
Referinte:
Dl. Ernst, medic urolog la Bad Wiessee. Avantajele PenisPlus+ au continuat sa fie mediatizate in cadrul emisiunii “liebe Sunde” din 26 iunie 1998 cand a fost evaluat ca fiind cel mai bun dispozitiv de catre cei care l-au testat.
 
« inapoi continua turul »
 
 Linkuri | Limba: Deutschland - Penisverlängerung, Penisvergrößerung United Kingdom - penis elongation and enlargement